Begynd at planlægge i dag!

30 dages fuld prøveversion

Tilgænglig på Windows og mobile enheder *

Hjælp til din virksomhed

Optimering af bemanding og opgavestyring er alfa omega

Nøglen til at virksomheden tjener penge er, at medarbejderressourcerne til enhver tid anvendes rigtigt. Det handler om at sikre, at medarbejderne har det rigtige jobindhold og at de til enhver tid laver de rigtige opgaver på den rigtige tid og til en tilfredsstillende kvalitet.

Vi har udviklet et forholdsvis simpelt og økonomisk fordelagtig opgavestyringssystem, som er skræddersyet til små og mellemstore virksomheder, som har behov for effektivt at sikre opgave- og ressourcefordelingen.

Læs mere

Det siger vores kunder

  • Julie Schmidt / Fantasi

    Her i min enkeltmandsvirksomhed havde jeg svært ved at holde styr på opgaverne, nu har jeg styr på alt! -Selv når jeg er på farten.

  • Jane Doe / Opdigtet I/S

    Før havde jeg ikke styr på hvor mine medarbejdere var. I dag kan jeg planlægge hele arbejdsstyrken og stadig bevare det fulde overblik!

  • John Doe / Fiktiv A/S

    PlanManager hjælper mig med at organisere mit arbejde. Jeg undre mig over hvordan jeg tidligere har kunnet klare mig uden.

Vi har fjernet alt det overflødige fra vores software, så du kan koncentrere dig om det der er vigtigt for dig.

Find hurtigt svar på i vores store vidensbase, fyldt med tips der kan hjælpe dig med brugen af PlanManager. Har du brug for os er vi også kun et opkald væk.

Har du fundet fejl, har du ønsker til nye funktioner eller blot en kommentar skal du endelig tage kontakt. Vi sætter stor pris på din feedback.

Der er ofte opdateringer af vores software som automatisk downloader og installere den seneste version for dig.